Älvsbytalo Kalevatar ( Älvsbyhus Torgrim )

måndag 17 mars 2014

1 års service

Okej, idag händer det!
 
Någon vecka försenade så dök man upp från Älvsbytalo idag för att påbörja 1-års garantiservice.
 
Tapeterna hade spruckit i några skarvar och de skulle visst fixas idag så då vi kom hem såg det ut så här hos oss...
 


 
tapeterna var bortrivna på de ställena servicekillen tyckte de skulle bytas och väggarna var spacklade på nytt, detta är då måndag, på onsdag skulle han komma igen och fortsätta.
På onsdag skulle vi även få provbitarna på golvlaminatet, varför de? Jo, då vi köpte huset så följde det med laminat golv till hela huset men där var nått slag av fabriksfel på den och golvläggaren som skulle lägga golvet sa att de här kan han ju inte lägga in och ringde till nån fabrikschef och fick bara lov att lägga golvet iaf... Då blev det lovat att dom kommer och lägger om golvet senare i hela huset!
Nå nu är den stunden kommen men oj oj vilket jobb, vi råkar ju ha lite möbler här åxo...
kommer att bli många jobbiga dagar men huvudsaken är ju att det blir bytt och allt blir i skick, som det nu är så fastnar man i skarvarna på endels ställen och andra ställen fick dom lappa med Silicon för att det inte skulle gapa allt för mycket. Det intressanta är ju nu vilken nyans dom har, något som går i gult och en i grått och sen en brun, brunt ska vi ha men inte nåt som går i röd brunt... nåja, de ska väl nog bli bra, återkommer hur det blev...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar